Νέα διοικούσα επιτροπή στο επιμελητήριο Τρικάλων


Με στόχο την ανάδειξη της νέας διοικητικής επιτροπής πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση των 21 νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Τρικάλων, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Μετά την εκλογική διαδικασία τα αξιώματα του επιμελητηρίου κατέχουν πλέον ο
κ. Βαγγέλης Βενέτης ως Α΄ Αντιπρόεδρος, ο κ. Δημήτρης Τσόλας ως Β. Αντιπρόεδρος, ο κ. Στέφανος Γιώτης ως Οικονομικός Επόπτης και ο κ. Αθανάσιος Λιούτας ως Γενικός Γραμματέας.
Για τις περισσότερες θέσεις αντιστοίχισε μόλις μία υποψηφιότητα πλην της θέσης του Γενικού Γραμματέα για την οποία εκδήλωσαν ενδιαφέρον τόσο ο κ. Χρήστος Καλλέας όσο και ο κ. Αθανάσιος Λιούτας ο οποίος και τελικά εκλέχθηκε με 12 ψήφους, ενώ ο κ. Καλλέας κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις τέσσερις ψήφους. Με αφορμή τη διπλή υποψηφιότητα, κάποια από τα μέλη του ΔΣ εκδήλωσαν δυσανασχέτηση δεδομένου ότι στόχος ήταν να μην υπάρξει διχασμός μέχρι και το τέλος. Σε αυτό οφείλεται και η λευκή ψήφος που απέσπασαν οι υποψήφιοι από τον κ. Γιαγιάκο.
Βέβαια, από εδώ και πέρα τα αξιώματα μπαίνουν στην άκρη δεδομένου ότι ο επιχειρηματικός κόσμος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ το συμβουλευτικό χαρακτήρα του επιμελητηρίου και τις υπηρεσίες τους, για να μπορέσουν κάποια στιγμή να βρεθούν διέξοδοι ανάπτυξης. Οπότε και το έργο που όλοι έχουν αναλάβει είναι σημαντικό και δύσκολο.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.