Στο πόδι οι Τρικαλινοί κρεοπώλες


Ξεκίνησαν οι σφαγές για τα προϊόντα που θα διατεθούν στην εορταστική αγορά
 Οι τιμές θα διαμορφωθούν από την Δευτέρα ανάλογα με την ζήτηση που θα υπάρξει από το καταναλωτικό κοινό
Σε γιορτινούς ρυθμούς κινούνται από την Παρασκευή και τα κρεοπωλεία της πόλης των Τρικάλων. Εξάλλου οι μέρες το
 επιβάλλουν, αφού η πλειονότητα των καταναλωτών θα σπεύσει να προμηθευτεί τα απαραίτητα προϊόντα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Οι Τρικαλινοί κρεοπώλες βρίσκονται επί ποδός για να εξυπηρετήσουν το καταναλωτικό κοινό που σπεύσει από αύριο στα τοπικά καταστήματα για την προμήθεια κρεάτων.
Δεν παραλείπουν να κάνουν λόγο για την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα τοπικά κρεοπωλεία, τονίζοντας ότι ο κόσμος τιμά τα καταστήματά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, λόγω της ποιότητας των προϊόντων μιας και τα κρέατα που διατίθενται στους καταναλωτές έρχονται κατευθείαν από τον παραγωγό.
Από προχθές αρκετοί ήταν οι καταναλωτές που επισκέφτηκαν τα καταστήματα προκειμένου να παραγγείλουν ή να κάνουν μια πρόχειρη έρευνα αγοράς γύρω από τις τιμές κυρίως σε γαλοπούλες, κοτόπουλα και χοιρινό.
Συνήθως οι Τρικαλινοί προνοούν και παραγγέλνουν στο κρεοπωλείο αρκετά νωρίτερα το κρέας και την ποσότητα που θέλουν για τις γιορτινές μέρες. Αν και δεν υπάρχει πρόβλημα στη διάθεση προϊόντων, όπως τονίζει και ο πρόεδρος Κρεοπωλών κ. Θεόδωρος Ευθυμίου, καλό θα είναι σε ότι αφορά ολόκληρα σφάγια να ακολουθείται αυτή η τακτική.
Μέχρι και χθες η κίνηση στα τοπικά κρεοπωλεία ήταν σχετικά καλή. Από τη Δευτέρα όπως δηλώνουν οι κρεοπώλες θα υπάρξει αύξηση της αγοραστικής κίνησης, η οποία θα κορυφωθεί τη παραμονή των Χριστουγέννων. Εξάλλου πολλοί έχουν προχωρήσει σε παραγγελίες ποσοτήτων κρέατος, τις οποίες θα παραλάβουν στα μέσα της εβδομάδας.
Αναφορικά με τις τιμές αυτές μέχρι στιγμής ποικίλουν και δεν διαφέρουν από τις περσινές και αναμένεται να διαμορφωθούν από την Δευτέρα ανάλογα με τη ζήτηση που θα παρατηρηθεί.
Αναφορικά με τα σφαγεία αυτά λειτουργούν εντατικά από την Παρασκευή με σφάγεια που θα πουληθούν σε χώρες του εξωτερικού, χθες για την πόλη της Αθήνας και από σήμερα για τις ανάγκες των Τρικάλων.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.