ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε.» ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Η ΘΕΚΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ








Οικονομική «ανάσταση» μέσα από την επιχειρηματική εξωστρέφεια

Ως «μονόδρομο για την επιστροφή στην ανάπτυξη και την οικονομική «ανάσταση» της χώρας μας», χαρακτήρισε την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων η υπεύθυνη περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κ. Θέκλα Παρασκευούδη κατά την επίσκεψή
της στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε.» στη Λάρισα.
Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία – πρότυπο, αφιερωμένη στη κατασκευή υψηλής ποιότητας διχτυών για την συσκευασία φρέσκιας παραγωγής, για τον γεωργικό και τον φυτοκομικό κλάδο, για την συσκευασία/ επεξεργασία ζαμπόν και κρέατος, για τον αθλητισμό, τη περίφραξη κήπου και σπιτιού, καθώς επίσης για έργα οδοποιίας και οικοδομικές εργασίες.
Η κ. Παρασκευούδη συναντήθηκε με τον διευθυντή του εργοστασίου κ. Λευτέρη Καράτζη με τον οποίο και συνομίλησε για την παρούσα οικονομική συγκυρία αλλά και τις δραστηριότητες του επιχειρηματικού ομίλου, ενώ εξήρε το γεγονός ότι «σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς ορισμένοι στην τόπο μας συνεχίζουν να κοιτούν ψηλά και να προσφέρουν παράλληλα θέσεις εργασίας που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη».
Μετά το πέρας της συνάντησης η κ. Παρασκευούδη έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αν και ορισμένοι επιμένουν να παρουσιάζουν τη χώρα μας και τους Έλληνες ως καιροσκόπους και μη παραγωγικούς στο χώρο της αγοράς, υπάρχουν άνθρωποι που καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη για να αποδείξουν ότι η υγιής επιχειρηματικότητα όχι μόνο δεν έχει εκλείψει στην Ελλάδα, αλλά συνεχίζει με σταθερά βήματα να οδηγεί την οικονομία μας στην άκρη του τούνελ της οικονομικής κρίσης.
Σ’ αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση βρίσκεται και η «ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε.» η οποία με οδηγό την ποιότητα, δεν εξάγει απλά τα προϊόντα της σε τρίτες χώρες, αλλά αποτελεί ουσιαστικά έναν οικονομικό «πρέσβη» της Ελλάδας στο εξωτερικό».

Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.