Εορταστικές νότες από την Φιλαρμονική


Τα κάλαντα έψαλαν στο Δημαρχείο τα παιδιά των ΚΔΑΠ σε μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα
 Η Φιλαρμονική βρέθηκε στο πεζόδρομο της Ασκληπιού και στις πλατείες Ρ. Φεραίου και κεντρική, δημιουργώντας ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.
Ζεστασιά στις καρδιές των
 Τρικαλινών έδωσαν χθες το πρωί τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρικκαίων.
Αργά το πρωί η Δημοτική Φιλαρμονική μετά τη παρουσία της στο Δημαρχείο και σε άλλους δημοτικούς Οργανισμούς περιόδευσε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων όπου έψαλε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, «μυώντας» τους συμπολίτες μας, που βρέθηκαν στην αγορά, στο εορταστικό κλίμα των ημερών.
Αρχικά η δημοτική Φιλαρμονική εμφανίστηκε στην πλατεία Παλαιού Δεσποτικού, κεντρίζοντας με τις Χριστουγεννιάτικες μουσικές και ήχους τα βλέμματα του κοινού.
Στη συνέχεια η Φιλαρμονική βρέθηκε στον πεζόδρομο της Ασκληπιού και στις πλατείες Ρ. Φεραίου και κεντρική, δημιουργώντας στο κέντρο της πόλης ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.
Κατά την εμφάνιση της Φιλαρμονικής, την παράσταση έκλεψαν παιδιά που συμμετέχουν στο «Μύλο των Ξωτικών» που διασκέδασαν με τις φιγούρες τους και το χορό, τους συμπολίτες μας.
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα
Παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισε χθες το πρωί το δημαρχείο των Τρικάλων. Παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης επισκέφτηκαν το δημαρχείο της πόλης και έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο δήμαρχο Τρικκαίων κ. Χρήστο Λάππα, όπως και σε υπηρεσιακούς παράγοντες του Μητροπολιτικού ΟΤΑ του νομού.
Τα παιδιά απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα του δημάρχου και των αντιδημάρχων που βρισκόταν στο δημαρχείο που τους ευχήθηκαν χαρούμενες γιορτές.
Λίγη ώρα αργότερα στο δημαρχείο κατέφταναν τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής που τα έψαλαν μουσικά στο δήμαρχο κ. Λάππα.
Δήμαρχος και παράγοντες του Δήμου αντάλλαξαν ευχές για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που σε λίγο πλησιάζουν.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.