Στάθηκε παλικάρι

Είναι άδικο. Ο ΑΟ Τρίκαλα πήγε χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο με στόχο να κοιτάξει στα μάτια τον νταμπλούχο Ελλάδας Παναθηναϊκό και το έκανε. Δυστυχώς όμως το 3-2 υπέρ των «πρασίνων» δεν λέει την αλήθεια για όσα έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα μπορούν να νιώθουν οι ηθικά νικητές! Και αυτό διότι χρειάστηκε και η «χείρα βοηθείας» της διαιτησίας για να φτάσουν στη νίκη πρόκριση. Το 1-0 δεν έπρεπε Είναι άδικο. Ο ΑΟ Τρίκαλα πήγε χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο με στόχο να κοιτάξει στα μάτια τον νταμπλούχο Ελλάδας Παναθηναϊκό και το έκανε. Δυστυχώς όμως το 3-2 υπέρ των «πρασίνων» δεν λέει την αλήθεια για όσα έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα μπορούν να νιώθουν οι ηθικά νικητές! Και αυτό διότι χρειάστηκε και η «χείρα βοηθείας» της διαιτησίας για να φτάσουν στη νίκη πρόκριση. Το 1-0 δεν έπρεπε ποτέ να μετρήσει, αφού μετά το σουτ του Νίνη ο Σισέ ήταν σε θέση οφσάιντ. Ενώ στο τέλος όταν ο ΑΟΤ πίεσε ο διαιτητής έπαθε… πανικό και έδωσε δυο λεπτά καθυστερήσεις για να μην γίνει καμία… στραβή!

Η πορεία του ΑΟ Τρίκαλα στο κύπελλο Ελλάδας έφτασε στο τέλος με έναν τρόπο που προφανώς στέλνει μήνυμα ότι αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες, αλλά όταν σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις την υπέρβαση είναι κρίμα να μένεις χωρίς αντίκρισμα στην προσπάθεια. Βέβαια αυτή η παρουσία των Τρικάλων μπορεί να αποτελέσει το καλ





Νίκη χωρίς να πείσει ο Παναθηναϊκός

Χωρίς να αποδώσει σπουδαίο ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός έβγαλε με νίκη την τελευταία του υποχρέωση για το 2010. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-2 των Τρικάλων, στο άδειο ΟΑΚΑ και πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Δύο γκολ μετά από… σέντρα δέχτηκαν οι παίκτες του «τριφυλλιού», που τουλάχιστον γλίτωσαν το ταξίδι του επαναληπτικού στην πόλη της Θεσσαλίας και πλέον μπορούν να ασχοληθούν με την άδειά τους.
Πάντως εκτός από τις εμφανίσεις, δεν ήταν και όλα τα άλλα… μαύρα στον Παναθηναϊκό, καθώς ορισμένοι παίκτες, όπως ο Λέτο και ο Νίνης που για αρκετό καιρό δεν μπορούσαν να βοηθήσουν λόγω των τραυματισμών τους, έδειξαν να βρίσκουν ρυθμό. Και οι δύο βρήκαν δίχτυα (44’ο Νίνης, 45’ ο Λέτο), στο 68’ ο Βύντρα το τρίτο γκολ του «τριφυλλιού», που έδειξε παιδικές ασθένειες, καθώς δέχτηκαν δύο τέρματα με τη σέντρα (45’+1’ Κοντογουλίδης, 70’ Κόρμπος).
Για ένα ολόκληρο ημίχρονο ή για την ακρίβεια 44 λεπτά ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς πως τις δύο ομάδες που παρατάχθηκαν στο ΟΑΚΑ τις χώριζε μια ολόκληρη κατηγορία. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού εμφάνισαν το ίδιο άσχημο πρόσωπο του τελευταίου διαστήματος και ίσως να ήταν καλύτερα για αυτούς που δεν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο…
Έστω κι έτσι, η ομάδα βρέθηκε σχεδόν από το πουθενά να προηγείται με δύο γκολ διαφορά. Όμως όσοι νόμισαν πως κάπου εκεί η Χριστουγεννιάτικη ιστορία τελείωσε, είχαν κάνει λάθος, αφού οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ και έδωσαν σασπένς και αγωνία στην… υπόθεση.
Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που να μπορεί κανείς να μιλήσει με αισιοδοξία για το μέλλον.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.