Κατηγορηματικό όχι για ΑΟΤ από το δήμαρχο Τρικκαίων

Ποιους λόγους επικαλέστηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου- Δεν τον έχει ενοχλήσει κανείς για το θέμα της εφεδρείας στο δήμο Τρικκαίων, τόνισε ακόμα
 για λόγους ιδεολογικούς, πολιτικούς και
ηθικούς. Δεν με ενδιαφέρει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο
Κατηγορηματικά αντίθετος να ασχοληθεί με τις εξελίξεις στον ΑΟΤ εμφανίστηκε προχθές βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας. Είχε προηγηθεί ερώτηση από το δημοτικό σύμβουλο κ. Σακκά, ο οποίος απευθύνθηκε στο δήμαρχο για το αν προτίθεται να αναλάβει κάποια πρωτοβουλία για την ομάδα, να μπει μπροστάρης για αυτή.
Λόγοι
Απαντώντας στο παραπάνω ερώτημα ο κ. Λάππας υποστήριξε ορθά-κοφτά πως δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν προτίθεμαι να πάρω κάποια πρωτοβουλία για τον ΑΟΤ για λόγους ιδεολογικούς, πολιτικούς και ηθικούς. Δεν με ενδιαφέρει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο». Μάλιστα χθες το πρωϊ συνεχίστηκε η κόντρα στα ερτζιανά μεταξύ του δημάρχου Τρικκαίων κ. Λάππα με το δημοτικό σύμβουλο κ. Σακκά, όπου ο πρώτος υπογράμμισε για άλλη μια φορά την απόφασή του, όπως την παρουσίασε στο δημοτικό συμβούλιο, δηλαδή να μην ασχοληθεί με τον ΑΟΤ, κάνοντας λόγο για διαφορετικές αντιλήψεις, ως προς το συγκεκριμένο θέμα.
Εφεδρεία
Ωστόσο κατηγορηματικός ήταν ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Λάππας στην απάντηση που έδωσε μετά από ερώτημα του πρώην δημάρχου κ. Ταμήλου για το καθεστώς της εφεδρείας των υπαλλήλων και έχει την πληροφορία πως θα ισχύσει για κάτι τέτοιο και στο δήμο Τρικκαίων. Ειδικότερα ο κ. Ταμήλος απηύθυνε στον κ. Λάππα το παρακάτω ερώτημα:
«Υπάρχει κάποια ενόχληση σε σας για το θέμα της εφεδρείας στο δήμο Τρικκαίων;».
Η απάντηση του κ. Λάππα ήταν άμεση και ξεκάθαρη. Δηλαδή, όπως είπε δεν τον έχει ενοχλήσει κανείς για το θέμα της εφεδρείας στο δήμο Τρικκαίων.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.