Περίεργες προτιμήσεις και συμπεριφορές κλεφτών στη Σαρακίνα


Έκλεψαν καυσόξυλα, ένα αρνί και την επομένη τα άλλα τρία Περίεργες προτιμήσεις και συμπεριφορές επέδειξαν άγνωστοι στην Σαρακίνα Καλαμπάκας καθώς την μία μέρα έκλεψαν από κάτοικο που διατηρεί οικόσιτα ζώα το ένα από τα τέσσερα αρνιά.
Να πούμε πως



με τα αρνιά οι δράστες πήραν και αρκετά καυσόξυλα που βρίσκονταν «ντανιασμένα» στο χώρο.
Ευτυχώς οι προτιμήσεις τους, όπως χαρακτηριστικά λέει ο παθών, περιορίστηκαν στα ερίφια γιατί αλλιώς τώρα δεν θα είχε ούτε το γουρουνάκι του το οποίο, προς το παρόν τουλάχιστον, φαίνεται να γλίτωσε την «απαγωγή».
Τώρα, ο συγκεκριμένος κάτοικος της Σαρακίνας έχει να το λέει για τα αλλεπάλληλα χτυπήματά που δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς σε πρώτη φάση του έλλειψε το γαϊδουράκι, το οποίο φυσικά βρέθηκε μετά από την δημοσιοποίηση του θέματος στο Ρ/ «ΣΤΑΓΩΝ» και να αποδειχθεί ότι κάποιος συγχωριανός του το πήρε νομίζοντας πως δεν ανήκει σε κάποιον, σειρά είχαν τα καυσόξυλα και μετά απ΄ αυτό σειρά είχαν τα αθώα αρνάκια του που διατηρεί οικόσιτα.
Το περίεργο είναι ότι ο δράστης, ή οι δράστες πήραν το ένα αρνί από τα τέσσερα αρνιά για να επανέλθουν μετά από μερικές μέρες και να πάρουν και τα άλλα τρία.
Τι λέει, χαριτολογώντας φυσικά, ο κάτοικος της Σαρακίνας; ότι ευτυχώς οι δράστες είχαν προτίμηση στα ερίφια και έτσι γλίτωσε το τροφαντό γουρουνάκι που βρίσκονταν και αυτό στο χώρο, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να καταλάβει τα περίεργα αυτά συμβάντα που του τυχαίνουν.
 
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.