Έκοψαν την πίτα τους οι κυνηγοί


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν κυνηγοί για την πολύχρονη παρουσία τους στο Σύλλογο
 Σε αρκετά πηγαδάκια των κυνηγών η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην περιστραφεί γύρω από το χόμπι του κυνηγιού καθώς και σε διάφορα θέματα που σχετίζονται με αυτό.
Άφησαν τα δίκαννα και
τις καραμπίνες στο σπίτι, ξέχασαν για λίγο το κυνήγι και συναντήθηκαν στο κέντρο «Απόλλων Παλλάς» στην Κρηνίτσα. Ο λόγος για τους κυνηγούς της περιοχής μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κυνηγετικού συλλόγου για την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν αρκετοί κυνηγοί, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές για την έλευση του νέου έτους. Σε αρκετά πηγαδάκια των κυνηγών η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην περιστραφεί γύρω από το χόμπι του κυνηγιού καθώς και σε διάφορα θέματα που σχετίζονται με αυτό.
Τις ευχές του στους συναδέλφους του έδωσε ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου κ. Χρήστος Ρουσιαμάνης. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να κάνει ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης χρονιάς ενώ στάθηκε και στις δράσεις που θα αναπτυχτούν φέτος.
Ο κ. Ρουσιαμάνης συνέστησε επιπλέον την προσοχή των κυνηγών, καλώντας να λαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα και τις προφυλάξεις προκειμένου το χόμπι τους να μην αποτελέσει την αφορμή για την πρόκληση ατυχημάτων.
Όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση στόχος του συλλόγου η ανάδειξη της παιδείας των κυνηγών με σεβασμό στο περιβάλλον και στους νόμους που διέπουν το κυνήγι.
«Θέλω να ευχαριστήσω τους Τρικαλινούς κυνηγούς που ενωμένοι συμμετέχουν στις δράσεις του Συλλόγου μας, αψηφώντας την οικονομική κρίση. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία και ελπίζω το 2012 να είναι δημιουργική χρονιά και με πολλά θηράματα για τους κυνηγούς», τονισε ο κ. Ρουσιαμάνης.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν κυνηγοί για την πολύχρονη παρουσία τους στον σύλλογο. Οι βραβευθέντες ήταν μεταξύ των άλλων οι: Μιχάλη Αλέκο, Δημήτρη Κώτσιο, Γιώργο Γκουλιόπουλο, Στέφανο Γκολίτο και Θανάση Τσιάντα.
Το επόμενο ραντεβού για τα μέλη του Κυνηγητικού Συλλόγου Τρικάλων, δόθηκε για τον ετήσιο χορό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.