Νέα κάμερα στο κέντρο της πόλης για τα Χριστούγεννα


Σε πραγματικό χρόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του Δήμου Τρικκαίων www.trikalacity.gr το κεντρικό σημείο της πόλης των Τρικάλων όπως ανακοινώθηκε χθες από την e-trikala.
Και αυτό, όπως διευκρινίζεται γιατί
ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγκατάστασης της καινούριας κάμερας που τοποθετήθηκε στην οροφή του Ξενοδοχείου Αχίλλειον και από την οποία οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του Δήμου Τρικκαίων www.trikalacity.gr θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν. Ειδικότερα η δυνατότητα αφορά το πανέμορφα στολισμένο κέντρο των Τρικάλων, την κεντρική πλατεία με το χριστουγεννιάτικο δέντρο, την γέφυρα και το ποτάμι.
Η προβολή γίνεται στην ιστοσελίδα www.trikalacity.gr, στην ενότητα «Δείτε την πόλη από ψηλά...Τώρα».
Η κάμερα θα παραμείνει στο σημείο και μετά το τέλος των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και της διοργάνωσης «ο Μύλος των Ξωτικών». Να σημειώσουμε πως η Δημοτική Αναπτυξιακή Εταιρία του Δήμου Τρικκαίων "e-Trikala Α.Ε.", επιλέχθηκε να παρουσιάσει ορισμένες από τις δράσεις της στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας στο «Ευρωπαϊκό Συνέδριο για Καινοτομίες στην Ψηφιακή Ένταξη». Το Συνέδριο, έλαβε χώρα 5 με 7 Οκτωβρίου 2011 στο Gda?sk της Πολωνίας και τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ την έναρξη του Συνεδρίου πραγματοποίησε η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπεύθυνη για θέματα Ψηφιακής Ατζέντας ("EU Commissioner for Digital Agenda), κυρία Neelie Kroes.
Η e-Trikala Α.Ε. με ακόμη εννιά εταιρίες έλαβε μέρος στα πλαίσια του ClickIT forum κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Την e-Trikala ΑΕ εκπροσώπησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Οδυσσέας Ράπτης και η Πληροφορικός Λιάτου Καλλιόπη.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.