Κέρδισε η συμμετοχή στο Επιμελητήριο


Ολοκληρώθηκε χθες η διήμερη εκλογική διαδικασία
Έκλεισαν χθες το απόγευμα οι κάλπες στο Επιμελητήριο Τρικάλων, για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης σε μία
 κρίσιμη συγκυρία για τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού και όχι μόνο.
Οι κάλπες άνοιξαν το πρωί της περασμένης Κυριακής, με τη διαδικασία να διαρκεί δύο ημέρες και να διεξάγεται στο χώρο του Επιμελητηρίου. Αξίζει να τονίσουμε πως στη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία κατήλθε μόνο ένας συνδυασμός με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Γιαγιάκο ο οποίος εκλέγεται αυτοδίκαια πρόεδρος του Επιμελητηρίου.
Τα μέλη του Επιμελητηρίου ανέρχονται περίπου στα 5.300 με την συμμετοχή να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Αυτός τόνισε και ο εκ νέου πρόεδρος κ. Γιαγιάκος σημειώνοντας πως «είμαι ικανοποιημένος από τη συμμετοχή που θα κυμανθεί πάνω από το 40% πολύ υψηλότερο ποσοστό σε σχέση με επιμελητήρια όχι μόνο της Θεσσαλίας αλλά και όλης της χώρας. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί η διαδικασία κύλησε ομαλά χωρίς καθυστερήσεις. Σημαντικό ρόλο στην υψηλή συμμετοχή έπαιξε η συναίνεση σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο. Αυτή τη στιγμή είμαστε το μοναδικό επιμελητήριο στην περιφέρεια με ενωτικό ψηφοδέλτιο και είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι σε δύσκολους καιρούς υπάρχει κλίμα συναίνεσης. Σημαντικό ρόλο σε αυτή τη συναίνεση έπαιξε όχι η ανάγκη, αλλά το γεγονός ότι το επιμελητήριο Τρικάλων δεν έχει χρωματιστεί κομματικά, αποτελεί σύμβουλο και όχι συνδικαλιστικό όργανο. Πετύχαμε πολλά, υλοποιήσαμε δεκάδες προγράμματα με επιτυχία και στόχος όλων των υποψηφίων θα πρέπει να είναι η προσπάθεια για ευημερία στον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής και η προσφορά σε αυτή την κατεύθυνση».
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.