Σήμερα και αύριο οι εκλογές στο Επιμελητήριο Τρικάλων


Στις κάλπες σήμερα τα μέλη του Επιμελητηρίου Τρικάλων για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.
Οι εκλογές θα γίνουν σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και αύριο Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011. Οι ώρες ψηφοφορίας είναι από τις 8 π.μ. έως 8 μ.μ. και η εκλογική διαδικασία διεξάγεται στο

Επιμελητήριο Τρικάλων επί της οδού Βενιζέλου.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Γιαγιάκος, δήλωσε πως «συμμετέχοντας στις εκλογές του Επιμελητηρίου στηρίζουμε την ανάταση της τοπικής οικονομίας και την προοπτική του τόπου μας».
Διαδικασία Ψηφοφορίας
• Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που είναι εγγεγραμμένοι στους οριστικούς καταλόγους οι οποίοι έχουν αναρτηθεί στο Επιμελητήριο Τρικάλων.
• Το δικαίωμα ψήφου ασκείται αυτοπροσώπως με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή και κάθε άλλου στοιχείου που να αποδεικνύει την ταυτότητά τους (διαβατήριο, κλπ).
• Οι ψηφοφόροι σημειώνουν την προτίμησή τους από ένα (1) έως τρεις (3) σταυρούς στο τμήμα στο οποίο ανήκουν.
• Κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερες από μία (1) ψήφους ανεξάρτητα από τον αριθμό των επιχειρήσεων που έχει/συμμετέχει.
Ένας συνδυασμός
Υπενθυμίζεται ότι στις προσεχείς εκλογές κατέρχεται μόνο ένας συνδυασμός με τίτλο «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ» που αποτελεί και το όνομα του συνδυασμού με τον οποίο κατήλθε στις προηγούμενες εκλογές ο κ. Βασίλης Γιαγιάκος. Ο ίδιος, ως επικεφαλής του συνδυασμού εκλέγεται αυτοδίκαια πρόεδρος του Επιμελητηρίου.
Αναλυτικά σε καθένα από τα τέσσερα τμήματα του Επιμελητηρίου κατέχονται οι εξής:
Τμήμα Μεταποίησης
Γιώτης Στέφανος, Γκαραγκούνης Χρήστος, Γκουγκουμάτης Αχιλλέας, Γράμψας Παναγιώτης, Καραγεώργος Δημήτριος, Κόκκας Δημήτριος, Κωτούζας Αχιλλέας, Λιακούμης Ευάγγελος, Λιούτας Αθανάσιος, Μάρκος Σταμάτης, Παππάς Αθανάσιος, Βαλομάνδρας Νικόλαος, Τσαρουχάς Ευάγγελος, Φαλτάκας Αθανάσιος, Χώτος Φώτιος.
Το συγκεκριμένο τμήμα προήλθε από τη συγχώνευση των πρώην τμημάτων Βιομηχανίας και Βιοτεχνίας τα οποία με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης καταργήθηκαν και συγχωνεύθηκαν στο τμήμα μεταποίησης. Από το συγκεκριμένο τμήμα εκλέγονται 8. Ο κ. Γιαγιάκος καταλαμβάνει τη μία έδρα οπότε οι υπόλοιποι θα διεκδικήσουν τις υπόλοιπες 7.
Τμήμα Υπηρεσιών
Αργυρίου Χαράλαμπος, Ευθυμίου Θεόδωρος, Ζαραμπούκας Χρήστος, Ιωάννου Δημήτριος, Κουβεντάρα Αικατερίνη, Κούτσικος Παναγιώτης, Μαυραγάνης Ηλίας, Μπουτζιώλης Αθανάσιος, Παππάς Δημήτριος, Πλαβός Αθανάσιος, Τσίγκας Γεώργιος, Τσόλας Δημήτριος.
Από το συγκεκριμένο τμήμα εκλέγονται 6.
Εμπορικό τμήμα
Βενέτης Ευάγγελος, Βοϊτσίδης Κων/νος, Γεωργίου Αντώνιος, Καλέας Χρήστος, Κουρεμένος Γεώργιος, Μαντάρας Θεολόγης, Μπλουγούρας Χρήστος, Λώλης Γεώργιος, Τσάμης Αθανάσιος, Τσίνας Βασίλειος, Πετσιάς Βασίλειος.
Και στο εμπορικό τμήμα εκλέγονται 6.
Τουριστικό τμήμα
Ζέρβας Παναγιώτης, Καρακαντάς Ιωάννης.
Πρόκειται για νέο τμήμα που ιδρύθηκε κατόπιν πρότασης της απερχόμενης διοίκησης του Επιμελητηρίου και εγκρίθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης. Από το νεοιδρυθέν τμήμα τουρισμού εκλέγεται ένας εκ των δύο υποψηφίων.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.