Ασφαλτοστρώνεται η Γαριβάλδη

Σύμφωνα με τον κ. Κολότσιο εργασίες θα γίνουν μπροστά από το ξενοδοχείο Αετών Μέλαθρο, της οδού Νίκης και κάποιων άλλων μικρότερων δρόμων
Πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων οδών της πόλης των Τρικάλων αναμένεται να υλοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως ανακοίνωσε ο
αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κολότσιος.
Σύσκεψη
Στο Δημαρχείο, επισήμανε ο ίδιος, υπήρξε προχθές μια σύσκεψη υπό την προεδρία μου μαζί με τις Τεχνικές Υπηρεσίες αλλά και τον εργολάβο των ασφαλτοστρώσεων όπου διακανονίστηκε ο τρόπος κατασκευής της οδού Γαριβάλδη, για να εξηγήσει:
«Οριστικοποιήθηκε διότι δεν υπήρχε έως τώρα τίποτε συγκεκριμένο και οριστικοποιήθηκε ο τρόπος ασφαλτόστρωσης στο δρόμο μπροστά από το ξενοδοχείο Αετών Μέλαθρο, της οδού Νίκης και κάποιων άλλων μικρότερων δρόμων της πόλης». Στο ερώτημα πώς θα γίνει η ασφαλτόστρωση της οδού Γαριβάλδη, ο ίδιος απάντησε:
«Κανονικά θα γίνει η ασφαλτόστρωση και μάλιστα θα αφήσουμε και ένα κομμάτι του δρόμου όπου θα απαγορεύεται η στάθμευση των αυτοκινήτων για μελλοντικό ποδηλατόδρομο. Από τη μια πλευρά δεξιά όπως κατεβαίνουμε. Από την ερχόμενη Δευτέρα ο εργολάβος ξεκινάει και αναλαμβάνει δράση».
Η εργολαβία
Μιλώντας για την εργολαβία, είπε πως αυτή θα γίνει τμηματικά ώστε να είναι εξασφαλισμένη και η χρηματοδότηση για τον εργολάβο, για να διευκρινίσει:
« Όλη η εργολαβία είναι περίπου στις 200.000 ευρώ αλλά εμείς θα την κάνουμε τμηματικά ώστε να έχουμε χρήματα να πληρώνουμε τον εργολάβο, δεν πρόκειται να τον αφήσουμε απλήρωτο, δηλαδή δεν θα τον να κάνει το έργο και θα του πούμε “όταν έχουμε θα σε πληρώσουμε”, διότι το έργο θα γίνει από ίδιους πόρους. Παράδειγμα μέρος των ασφαλτοστρώσεων θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί και από μέρος των εσόδων που θα έχουμε από την ετήσια Εμποροπανήγυρη πέρα από τη ΣΑΤΑ».
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.