Συνελήφθη στα Τρίκαλα ένας 27χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Στα δίχτυα των αστυνομικών ένας 27χρονος
: Από έρευνα των αστυνομικών στην οικία του 27χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 682 γραμμαρίων, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.
Στη σύγχρονη κοινωνία μας, η μάστιγα των ναρκωτικών ουσιών αποτελεί όχι μόνο οδυνηρή πραγματικότητα, αλλά και απειλή για κάθε οικογένεια.
Απέναντι σ’ αυτή την απειλή η Αστυνομία σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο ενώνει τις δυνάμεις της, την αποφασιστικότητά της, για την αντιμετώπιση και την πάταξη αυτού του κοινωνικού προβλήματος.
Μια ακόμη επιτυχία προσμετρά στο ενεργητικό της η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, βάζοντας τέλος στην παράνομη δράση ενός νεαρού Τρικαλινού.
Ειδικότερα στις 13:15 το μεσημέρι της Τρίτης άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ύστερα από αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών, συνέλαβαν στα Τρίκαλα ένα 27χρονο Τρικαλινό, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιούνταν στο νομό μας.
Από έρευνα των αστυνομικών στην οικία του 27χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 682 γραμμαρίων, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.
Μέρος της παραπάνω ποσότητας βρέθηκε συσκευασμένη σε μικρές ποσότητες που προοριζόταν προς πώληση με σκοπό την εμπορία.
Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ η ποσότητα της κάνναβης κατασχέθηκε.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.