Ξεκινούν στα Τρίκαλα οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική μας Επέτειο


Παρουσία του Γ.Γ. Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Αλέξανδρου Φούρλα, θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση την Παρασκευή 25 Μαρτίου. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 11 το πρωί, ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής θα γίνει
επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και μισή ώρα αργότερα επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών στο Ηρώο Πεσόντων στη ΣΜΥ. Το απόγευμα στις 17.15 θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια Αναθηματικής Στήλης στην πρασσιά, προ του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Τρικάλων στη μνήμη του 17χρονου Τρικαλινού Βασίλη Λ. Κουβέλα που την 25η Μαρτίου 1943 ύψωσε την Ελληνική σημαία στο Ιταλοκρατούμενο φρούριο και γι’αυτό απαγχονίστηκε από τους κατακτητές. Οι εκδηλώσεις για την Εθνική μας Επέτειο ξεκινούν την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 11.30 το πρωί με προσκύνημα μαθητών και μαθητριών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων στο Μνημείο των Ηρώων, ενώ μία ώρα αργότερα στις 12.30 θα γίνει ομιλία σε όλους τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων σε χώρο του κτιρίου της.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.