Επιστολή Κώστα Πατέρα για αρδευτικά έργα στον Κόζιακα


Την ανάγκη της υλοποίησης αρδευτικών έργων για την περιοχή "Ριζά του Κόζιακα", τα οποία είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμα, εκφράζει μέσω σχετικής του επιστολής ο πολιτευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων Κώστας Πατέρας.
Η επιστολή απευθύνεται προς
 τον υπουργό και υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.κ. Κώστα Σκανδαλίδη και Αστέριο Ροντούλη αντίστοιχα ενώ στάλθηκε λίγες ημέρες πριν στην Αθήνα από τον πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ.
Όπως τονίζει η εν λόγω περιοχή του Κόζιακα είναι μια εξ' αυτών που έχουν απόλυτη ανάγκη αρδευτικών έργων εξαιτίας της μορφολογίας του εδάφους. Παράλληλα επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο έργο θα πρέπει να εγγραφεί στις Συλλογικές Αποφάσεις Έργων (ΣΑΕ) του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενώ ζητά να υπάρξει άμεσα ενδιαφέρον και για τη δημοπράτησή του, καθώς "είναι έργο πνοής για τους κατοίκους της περιοχής" όπως υπογραμμίζει.
Αναλυτική η επιστολή του κ. Πατέρα έχει ως εξής:
«Κύριοι Υπουργοί,
«Τα ριζά του Κόζιακα» είναι μια από τις περιοχές, που έχουν απόλυτη ανάγκη αρδευτικών έργων εξ αιτίας της μορφολογίας του εδάφους.
Στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλταντζής»εντάχθηκε με την υπ' αριθ.πρωτ. 7216/5-8-2009 απόφαση το έργο «Βελτίωση και Εκσυγχρονισμός Συλλογικών Αρδευτικών Δικτύων υπό πίεση στα Αγροκτήματα: Κάτω Ελάτη, Φήκης, Γοργογυρίου, Ελευθεροχωρίου, Λιλής».
Σας παρακαλώ πολύ να εγγράψετε το έργο στη ΣΑΕ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και να ενδιαφερθείτε για την δημοπράτησή του.
Το έργο αυτό είναι έργο πνοής για τους κατοίκους της περιοχής».
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.