Δυσαρέσκεια για τα τιμολόγια της ΔΕΗ Εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων


Την έντονη δυσαρέσκεια του εμπορικού κόσμος της πόλης, έχουν φέρει οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, ως εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου, με σχετική ανακοίνωσή τους, εκφράζουν την
 έντονη αντίθεσή τους στις νέες αυξήσεις τιμολογίων της ΔΕΗ, οι οποίες τέθηκαν σε ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2012.
Το Συμβούλιο χαρακτηρίζει τις αυξήσεις εξωπραγματικές, τονίζοντας πως στρέφονται ενάντια στα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που καλούνται να σηκώνουν όλα τα βάρη.
Οι έμποροι αναφερόμενοι στην οικονομική συγκυρία, σημειώνουν πως την στιγμή που οι καταναλωτές δεν έχουν λεφτά ούτε για τα απαραίτητα, η ρευστότητα αποτελεί πια αγαθό εν ανεπαρκεία και τα λειτουργικά κόστη των επιχειρήσεών τους αυξάνονται δραματικά. Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, επιβάλλονται αυξήσεις στο εμπορικό ρεύμα τις οποίες χαρακτηρίζουν ως αβάσταχτες.
Μάλιστα, απευθυνόμενοι στους κυβερνώντες οι Τρικαλινοί έμποροι υπογραμμίζουν πως δεν γνωρίζουν τι ακριβώς επιδιώκουν, αλλά ξέρουν με βεβαιότητα πως με αυτό τον τρόπο τους οδηγούν στο κλείσιμο και τον αφανισμό. Χαρακτηρίζουν το ηλεκτρικό ρεύμα ως ένα κοινωνικό αγαθό, στο οποίο πρέπει να έχουν πρόσβαση όλοι, ιδιαίτερα αυτή την εποχή της ύφεσης και της δυσπραγίας.
Κλείνοντας τα μέλη τους Δ.Σ. χαρακτηρίζουν παράλογες τις αυξήσεις στα τιμολόγια, που το μόνο που θα καταφέρουν τελικά είναι λιγότερα έσοδα για τη ΔΕΗ, αφού τροφοδοτούν την έκρηξη της ανεργίας, τόσο των ίδιων των εμπόρων όσο και των εργαζομένων στις επιχειρήσεις αυτές.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.