Κατασκηνωτικό πρόγραμμα για παιδιά &ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Παιδική εξοχή ή κατασκήνωση είναι μία μικρή ιδιότυπη κοινωνία παιδιών αλλά και ενηλίκων ορισμένες φορές ευαίσθητη και ευάλωτη που έχει σαν χαρακτηριστικό της την ομαδική ζωή στην φύση.
Σκοπός κάθε
κατασκήνωσης είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση του παιδιού, η ευχάριστη διαμονή του με πολλές ικανοποιήσεις στις ψυχικές και σωματικές του ανάγκες, διάφορες γνώσεις και βέβαια παιχνίδι, αθλητισμός και ψυχαγωγία.
Το κοινωνικό του πρόσωπο αναμένεται να δείξει ο Δήμος Φαρκαδόνας, λαμβάνοντας μια σειρά δράσεων. Στην παρούσα φάση το ενδιαφέρον στρέφεται στα παιδιά των δημοτών και ετεροδημοτών, που αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας.
Ειδικότερα ο Δήμος Φαρκαδόνας στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά των δημοτών και ετεροδημοτών, ηλικίας 7 έως και 16 χρόνων, να συμμετέχουν σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα διακοπών στην Αθλητική Κατασκήνωση «ΣΚΟΥΡΑ» Α.Ε. που βρίσκεται στις Ν. Φώκιες Χαλκιδικής.
Συνοπτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει την μεταφορά των παιδιών στην κατασκήνωση από την έδρα του Δήμου, την Φαρκαδόνα, καθώς και την επιστροφή, την πλήρη διατροφή με τέσσερα (4) γεύματα την ημέρα, την 24ωρη ιατρική φροντίδα, ασφάλιση σε ασφαλιστική εταιρία, όλες τις δραστηριότητες της κατασκήνωσης όπως αναλυτικά αναφέρονται στο διαφημιστικό έντυπο της κατασκήνωσης, τη γιορτή φιλοξενίας γονέων.
Η περίοδος φιλοξενίας των παιδιών είναι από 31 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου (δέκα διανυκτερεύσεις).
Το ποσό συμμετοχής του γονέα για κάθε παιδί είναι 180 ευρώ.
Να σημειωθεί ότι οι κατασκηνώσεις βρίσκονται σε μία πευκόφυτη έκταση 120 στρεμμάτων στις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής, στο πρώτο πόδι.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.