Οι διαμαρτυρίες των πολιτών μειώνουν το ωράριο λειτουργίας!

Των καταστημάτων κεντρικών οδών της πόλης – Η πρόταση αφορά τη μείωση κατά μία ώρα, μέχρι στις 2:00 π.μ. αντί τις 3:00π.μ. που ισχύει μέχρι σήμερα
 Αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Πρόεδρου και τις διαμαρτυρίες αρκετών συμπολιτών που διαμένουν στις οδούς Ασκληπιού, Στρατηγού Σαράφη και πλησίον αυτών,
Μέχρι στις
 2:00 π.μ. αντί τις 3:00 π.μ. που ισχύει μέχρι σήμερα με παλιότερη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, προτείνεται ομόφωνα από τη Δημοτική Κοινότητα Τρικάλων, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Η συγκεκριμένη πρόταση θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρικάλων, και προέρχεται μετά από συνεδρίαση της Κοινότητας.
Από το Μάρτιο
Συγκεκριμένα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρικκαίων, του Δήμου Τρικκαίων, συνήλθε στις 2 Μαρτίου, σε δημόσια συνεδρίαση το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Τρικκαίων του Δήμου Τρικκαίων, ύστερα από την έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του, που επιδόθηκε σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις, στο Δήμαρχο και στους Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας και αναρτήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων του γραφείου της Δημοτικής Κοινότητας.
Διαπιστώθηκε πως υπάρχει νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι, σε σύνολο 15 μελών βρέθηκαν παρόντα στη συνεδρίαση 14 μέλη.
Ο Πρόεδρος εισηγούμενος ένα θέμα εκτός της ημερήσιας διάταξης ανέφερε ότι το συμβούλιο μπορεί να γνωμοδοτήσει για την παράταση της λειτουργίας των μουσικών οργάνων στα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος που λειτουργούν στα όρια της Δημοτικής Κοινότητας.
Πρότεινε να παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας μουσικών οργάνων μέχρι στις 2:00π.μ. αντί τις 3:00π.μ. που ισχύει μέχρι σήμερα με παλιότερη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.
Διαμαρτυρίες

Ο Πρόεδρος κάλεσε το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας να αποφασίσει σχετικά. Το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας, μετά από συζήτηση, αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Πρόεδρου και τις διαμαρτυρίες αρκετών συμπολιτών που διαμένουν στις οδούς Ασκληπιού, Στρατηγού Σαράφη και πλησίον αυτών, τις σχετικές διατάξεις των άρθρων και τον κανονισμό λειτουργίας του αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει, όταν του ζητηθεί, στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις αρμόδιες υπηρεσίες την παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων στα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος μέχρι στις 2:00π.μ.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.