Ανακοινώθηκαν οι 70 προσληφθέντες

Πρόκειται να καλύψουν εποχικές ή παροδικές ανάγκες του δήμου Τρικκαίων- Η Επιτροπή κάνει πολύ καλά τη δουλειά της, δήλωσε ο κ. Λάππας – Ενστάσεις
 Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα υποβολής ενστάσεων στο ΑΣΕΠ σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επομένη της ανάρτησης
Δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα τα ονόματα των 70 προσληφθέντων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Τρικκαίων, χωρίς να λείπουν και οι αντιδράσεις από τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό.
Αντίδραση
Η πρώτη αντίδραση εκδηλώθηκε επίσημα προχθές βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο Τρικάλων, όταν πρώην συμβασιούχος κατήγγειλε την αρμόδια Επιτροπή του δήμου με αποτέλεσμα ο ίδιος να αποκλειστεί από τη διαδικασία της πρόσληψης. Ερωτηθείς ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Λάππας για αυτό το θέμα μεταξύ άλλων υπογράμμισε για τον καταγγέλοντα:
«Δεν ήρθε να με βρει. Δεν ξέρω αν πήγε στις υπηρεσίες. Από ότι όμως ρώτησα σε αυτές, είχε άδικο. Διότι εργαζόταν στο δήμο και αυτό σύμφωνα με την προκήρυξη είναι απαγορευτικό. Άρα η Επιτροπή κάνει πολύ καλά τη δουλειά της, όπως πρόβλεψα από χθες γιατί γνωρίζω και το ήθος και την ποιότητά της».
Ενστάσεις
Ακόμα ο δήμαρχος Τρικκαίων επισημαίνει ότι όποιος πολίτης νομίζει ότι αδικείται να κάνει ένσταση ή να απευθυνθεί ώστε να του δοθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες».
Διαδικασία
Με την απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων αποφασίστηκε η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών, συνολικά εβδομήντα (70) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Τρικκαίων
Μετά την υποβολή των αιτήσεων με απόφαση του Δημάρχου Τρικκαίων συγκροτήθηκε Επιτροπή, προκειμένου να ελέγξει τα δικαιολογητικά και να καταρτίσει τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων της προκήρυξης του Δήμου Τρικκαίων
Η Επιτροπή, όπως έγινε γνωστό, η οποία συνεδρίασε σε κτίριο του Δήμου Τρικκαίων, προέβη στην προσεκτική αξιολόγηση των αιτήσεων σύμφωνα πάντα με τα όσα ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία, τα όσα ορίζονται στην προκήρυξη και στο παράρτημα αυτής, καθώς και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΑΣΕΠ.
Κατά την αξιολόγηση των αιτήσεων λήφθηκαν υπόψη, όπως έγινε γνωστό από το δήμο Τρικκαίων, όλα όσα δηλώθηκαν στην σχετική αίτηση των υποψηφίων σε συνδυασμό πάντα με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά. Αυτό συνεπάγεται ότι αυτό που δηλώθηκε από τους υποψηφίους θα έπρεπε να αποδεικνύεται από τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, έτσι ακριβώς όπως όριζε η προκήρυξη και το παράρτημα αυτής. Μετά τον έλεγχο των τυπικών προσόντων όσοι υποψήφιοι δεν πληρούσανε τις προϋποθέσεις σε μία (1) ή περισσότερες από τις προτιμήσεις τους απορρίπτονταν και γίνονταν δεκτοί μόνο σε αυτές στις οποίες πληρούσανε τα τυπικά προσόντα. Μετά και τον έλεγχο και των άλλων κριτηρίων κατάταξης (ανεργία, πολύτεκνοι, εμπειρία κλπ) και την καταχώριση των στοιχείων υπολογίζονταν αυτόματα, από ειδικό πρόγραμμα (εφαρμογή) η βαθμολογία του κάθε υποψηφίου. Ανεξάρτητα όμως από τη βαθμολογία που συγκέντρωσε ο κάθε υποψήφιος, με βάση την προκήρυξη και το παράρτημα αυτής, η κατάταξη έγινε και με άλλα κριτήρια.

Στο δημαρχείο
Στο Δημαρχείο έχουν αναρτηθεί οι παρακάτω πίνακες:
Α. Ονομαστική κατάσταση (περιλαμβάνει το σύνολο των υποψηφίων είτε αυτοί πληρούν τις προϋποθέσεις των τυπικών κριτηρίων είτε όχι).
Β. Πίνακας Αποκλεισθέντων (περιλαμβάνει όλους τους υποψηφίους που δεν πληρούν κάποιο τυπικό κριτήριο που ορίζει η προκήρυξη (π.χ. δεν έχουν πτυχίο ενώ απαιτείται από την προκήρυξη, είναι εκτός ορίου ηλικίας κλπ, συνεπώς αποκλείονται από τη διαδικασία) .
Γ. Πίνακας κατάταξης (περιλαμβάνει όλους τους υποψηφίους οι οποίοι πληρούν τα τυπικά κριτήρια που θέτει η προκήρυξη .
1. Πίνακες κατάταξης προσωπικού ΔΕ.
2. Πίνακας κατάταξης προσωπικού ΥΕ.
Δ. Πίνακας επιλογής (περιλαμβάνει τους υποψηφίους που προτάσσονται).
1. Πίνακες επιλογής προσωπικού ΔΕ.
2. Πίνακας επιλογής προσωπικού ΥΕ.
Μετά την ανάρτηση των παραπάνω αποτελεσμάτων όλοι οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα υποβολής ενστάσεων στο ΑΣΕΠ σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επομένη της ανάρτησης.
Τα αποτελέσματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να τα δουν στο διαδίκτυο:
1. http://et.diavgeia.gov.gr/f/dimostrikkaion
2. http://www.trikalacity.gr
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.