Δεν υποστέλλουν τη σημαία του αγώνα οι μαθητές του 8ου γυμνασίου Τρικάλων

Διαμαρτύρονται για την συγχώνευση του σχολείου τους με το 2ο γυμνάσιο Τρικάλων
Αποφασισμένοι να συνεχίσουν την κατάληψη του σχολείου τους, με διαμαρτυρία που ξεκίνησαν χθες το πρωί, εμφανίζονται οι μαθητές του 8ου γυμνασίου Τρικάλων οι οποίοι
 αντιδρούν στη συγχώνευση του διδακτηρίου με το 2ο γυμνάσιο Τρικάλων.
Η εκδήλωση διαμαρτυρίας έρχεται να προστεθεί σε εκείνες που αναπτύχτηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες «αρχής γενομένης» της επισκέψεως στα γραφεία της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων και μετέπειτα της παρουσίας με την ανάρτηση πανό μπροστά από την εξέδρα των επισήμων κατά την μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Χθες το πρωί γονείς και μαθητές συγκεντρώθηκαν το σχολείο προκειμένου να συζητήσουν τις μέχρι σήμερα εξελίξεις που αφορούν στην συγχώνευση του σχολείου τους.
Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης γονείς και μαθητές κατέληξαν σε κοινή άποψη, να εντείνουν τις πιέσεις τους, έτσι ώστε να μην κλείσει το σχολείο τους. Διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στις συγχωνεύσεις εξήγησαν πως δεν θα υποστείλουν τη σημαία του αγώνα, θα συνεχίσουν τις παραστάσεις διαμαρτυρίας μέχρι να δικαιωθούν και να εισακουστούν οι φωνές διαμαρτυρίας τους.
Οι γονείς των μαθητών δεν παρέλειψαν να μεταφέρουν και τα παράπονά τους σχετικά με το γεγονός των επισκέψεων σε κάποιους από τους φορείς που τους κατέθεσαν τα αιτήματά τους, αλλά δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν φαίνεται πως εισακούστηκαν.
Παράλληλα εξέφρασαν την δυσάρεστη έκπληξή τους από το γεγονός ότι παρότι το σχολείο τους δεν συμπεριλαμβανόταν στην αρχική εισήγηση της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων στα υπό συγχώνευση διδακτήρια, τελικά συμπεριλήφθηκε στην τελική πρόταση του υπουργείου Παιδείας.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.