Πρωταθλητής με το εντυπωσιακό 6-0 επί της ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε πρωταθλητής τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος και  με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, αφού συνέτριψε την ΑΕΚ στο «Γ.Καραισκάκης» με 6-0!

Ηταν μιά καταπληκτική εμφάνιση από την
 ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία κυριαρχησε απόλυτα από το πρώτο λεπτό. Αλκωστε μόλις στο 2' ο Τζιμπούρ με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0. Πριν η ΑΕΚ συνέλθει, ο Μέλμπεργκ από κοντά έκανε και το 2-0 (7')! Από εκεί και επειτα, ο Ολυμπιακός έλεγχε απόλυτα το ματς. Στο 20' ο Φουστέρ σημείωσε το 3-0. Η ΑΕΚ ήταν ασύνδετη, με πολλά αβίαστα λάθη στη μεσαία γραμμή και τεράστια κενά στην άμυνα.

Η ίδια εικόνα και στο β' μέρος: Εντυπωσιακό γκολ του Τζιμπούρ στο 61' για το 4-0, ο Μιραλάς στο 68' έκανε το 5-0 και το τελικό 6-0 έγινε από τον Χολέμπας δύο λεπτά αργότερα.


Ο διαιτητής  Παμπορίδης (Κιλκίς), έδειξε κιτρινη κάρτα στους ΙΜπαγάσα, Τζιμπουρ, Ριέρα και Χολέμπας.

Ολυμπιακός: Πάρντο, Μανιάτης, Μοντεστό, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα (54' Ουρταδό), Τζιμπούρ (72' Ρόμενταλ), Μιραλάς (75' Πάντελιτς), Φουστέρ, Χολέμπας, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ριέρα.

ΑΕΚ: Σάχα, Καφές, Νασούτι, Μανωλάς, Ματέος, Γκερέιρο (46' Λυμπερόπουλος), Μίτσελ (69' Μπερνς), Λαγός, Ντιόπ, Σκόκο (81' Εντερ), Μπάχα.
  
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.