Υποτάχτηκε στην ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ ο ΠΑΟΚ


Ό,τι μπορούσε έκανε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Τούμπα, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16"του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο εν τέλει υποτάχθηκε στην
ανωτερότητα του αντιπάλου και το τελικό 0-1 ήρθε φυσιολογικά. Ενοοείται βέβαια ότι η ρεβάνς της προσεχούς Τρίτης στην παγωμένη ρωσική πρωτεύουσα θα είναι πάρα πολύ δύσκολη για τον "Δικέφαλο".

Η ρωσική ομάδα, παίζοντας με ταχύτατες αντεπιθέσεις, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε πιο κραυγαλέες ευκαιρίες και γενικά νίκησε δίκαια. Ευκαιρίες, βέβαια, είχε και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ωστόσο δεν έπεισε με την εν γένει απόδοσή του ότι δικαιούνταν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι αυτό.

Το φιλμ του αγώνα

11΄: Απευθείας φάουλ του Βιεϊρίνια, πολύ δυνατό αναγκάζει τον Ακινφέεφ να πέσει στη γωνία του και να δοώξει με τις γροθιές.

15΄: Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Βιεϊρίνια, φτάνει απέναντι από το τέρμα αλλά διστάζει να σουτάρει και χάνει την μπάλα.

19΄ ΓΚΟΛ: Μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, ο Νέσιντ κατεαβάζει με την ησυχία του και σουτάρει... 0-1.

58΄: Φάουλ με τον Γκαρσία, κοντράρει στο τείχος, στην επαναφορά και πάλι ο Ουρουγουανός, η μπάλα φτάνει στον αμαρκάριστο Ελ Ζαρ μέσα στην περιοχή, αλλά αυτός δεν πιάνει όπως θα ήθελε το σουτ.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς (46' Κρέσιτς), Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο (57' Ελ Ζαρ), Τσουκαλάς, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (70' Αθανασιάδης), Σαλπιγγίδης.

Στον πάγκο κάθονται οι: Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Σαβίνι, Αρίας.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Λεονίντ Σλούτσκι): Ακινφέεφ, Ναμπάπκιν, Σενίκοφ, Ιγκνάσεβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Μαμάεφ, Σεμπέρας, Κάουνα (66' Αλντονίν), Τόσιτς, Ντουμπιά, Νέσιντ.

Στον πάγκο κάθονται οι: Α. Μπερεζούτσκι, Τζαγκόεφ, Ράχιμιτς, Τσεπτσούγκοφ.

Διαιτητής: Αντρε Μάρινερ (Αγγλία)
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.