Επίσημη πρώτη για το Τρικαλινό παζάρι

Η εμποροπανήγυρη άνοιξε χθες και θα ολοκληρωθεί σε μια εβδομάδα 

  Πολλοί πάγκοι παρέμειναν κενοί, εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνουν και οι μικροπωλητές
Υπό βροχή άνοιξε χθες το πρωί τις πύλες της στο κοινό η

καθιερωμένη ετήσια εμποροπανήγυρη των Τρικάλων, η οποία θα διαρκέσει μια εβδομάδα.
Δεκάδες περίπτερα με εμπορικά είδη, ψησταριές κι ένα μεγάλο λούνα παρκ συνθέτουν και φέτος το σκηνικό του παζαριού, ενώ αθρόα αναμένεται η προσέλευση των επισκεπτών τις επόμενες ημέρες.
Κατά την χθεσινή έναρξη της ετήσιας εμποροπανήγυρης μικροπωλητές χαρακτήριζαν την κίνηση υποτονική, γεγονός που αποδίδεται στις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.
H εμποροπανήγυρη διοργανώνεται για μια ακόμη χρονιά στις Καρυές σε ένα διαμορφωμένο χώρο, έτσι ώστε να υπάρχουν οι κατάλληλες διευκολύνσεις για την εξυπηρέτηση εμπόρων και επισκεπτών.
H εμποροπανήγυρη των Τρικάλων είναι η μεγαλύτερη που πραγματοποιείται στην περιοχή, αλλά κι αυτή που έχει τη καλύτερη φήμη, ενώ πέραν των Τρικαλινών την επισκέπτονται και πολλοί κάτοικοι από τους γειτονικούς νομούς.
H διάταξη των περιπτέρων είναι τέτοια, ώστε να μην δυσχεραίνεται η κίνηση των επισκεπτών για τις αγορές τους, ενώ ο Δήμος Τρικκαίων θα παρέχει κάθε εξυπηρέτηση και ενημέρωση στο κοινό, αφού στο χώρο του παζαριού θα βρίσκονται υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας.
Επιπλέον στις Καρυές όλο το διάστημα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη η εμποροπανήγυρη θα βρίσκονται και άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων όπου θα διεξάγουν ελέγχους για την αποτροπή κλοπών και άλλων συμβάντων.
Να σημειωθεί ότι από το κέντρο της πόλης θα αναχωρούν λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ με προορισμό τις Καρυές για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της εμποροπανήγυρης.


Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.