Σε τροχιά πλέι οφ ο ΑΟΤ

Σε τροχιά πλέι οφ ο ΑΟΤ









Τα Τρίκαλα μετά από εξαιρετική εμφάνιση στην επανάληψη νίκησαν τον Διαγόρα με 1-0 μπροστά σε 6.000 φιλάθλους και μπήκαν σε τροχιά πλέι οφ

24 βαθμούς έβαλε ως στόχο με το τέλος του πρώτου γύρου ο Γιώργος Βαζάκας για να έχουν ελπίδες για την
είσοδο στα πλέι οφ, 24 βαθμούς συγκέντρωσαν οι παίκτες των Τρικάλων με τέσσερεις συνεχόμενες νίκες και για τον λόγο αυτό μπαίνοντας στο τέλος στα αποδυτήρια της ομάδας τους απένειμε τα εύσημα λέγοντας: «Είστε μάγκες».
Ο Διαγόρας των χιλίων προβλημάτων έδειξε και στα Τρίκαλα ότι δεν είναι τυχαία στην 3η θέση της βαθμολογίας καθώς διαθέτει μία εξαιρετικά καλοδουλεμένη ομάδα που ξέρει και να αμύνεται, και να βγαίνει στην κόντρα.
Στοιχεία τα οποία έδειξε και στα Τρίκαλα δικαιολογώντας και το εντυπωσιακό σερί με το οποίο ήρθε εδώ (11 ματς αήττητος, 5 σερί νίκες).
Από την άλλη τα Τρίκαλα έδειξαν ένα στοιχείο το οποίο δεν μας έχουν συνηθίσει να το διαθέτουν: Υπομονή. Με υπομονή λοιπόν, και χωρίς να χαλαρώνουν οι γραμμές στα μετόπισθεν αφού ο Διαγόρας ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα έψαξαν για το γκολ έχοντας και την θερμή στήριξη των 6000 περίπου φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά φέτος.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.