Θα βάλω γκολ και με το Θρύλο

Θα βάλω γκολ και με το Θρύλο

Ο Μήτρογλου σε έκσταση

Ο Κώστας Μήτρογλου φέρεται να είπε, πάνω στην έκστασή του, ότι θα σκοράρει και εναντίον της ομάδας του, τον Ολυμπιακό. «Παραμίλαγε» από τη χαρά ή όντως θα αγωνιστεί κόντρα στους ερυθρόλευκους;


Το βράδυ της Κυριακής, παρά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως ήταν… στον κόσμο του από την έκσταση της χαράς (όπως και στον πανηγυρισμό του) λόγω του γκολ και της γενικότερης απόδοσής του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, φέρεται να δηλώνει ότι θα σκοράρει και απέναντι στους ερυθρόλευκους!

Παρά ταύτα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τονίσει στο γεύμα με τους δημοσιογράφους ότι ο «Μητρογκόλ» δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό. Λογικά, κάτι θα ξέρει ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων παραπάνω, σχετικά με τη συμφωνία που έχει κάνει για τον δανεισμό του Έλληνα διεθνή επιθετικού στον Πανιώνιο.

Κι ας μην ξεχνάμε ότι ο Μήτρογλου, πρώτος σκόρερ για τους κυανόλευκους από το βράδυ της Κυριακής, δεν «πάταγε» στη γη. Και εντός, αλλά μετά και εκτός γηπέδου.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.