Επιτυχημένη η κοπή βασιλόπιτας των κυνηγών






Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Κυνηγών ν. Τρικάλων.
                                                      Οι κυνηγοί

 κατέκλυσαν την αίθουσα του κέντρου "Αστέρια", ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων και πρώην δήμαρχος Παληοκάστρου Γιώργος Στουρνάρας, ο δημοτικός σύμβουλος Πύλης Ντίνος Κοτρώνης, ο πρώην δήμαρχος Καλλιδένδρου Κώστας Γκαμπλιώνης, ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Ηλίας Διαμαντής. Επίσης, το παρόν έδωσαν μέλη της Ομοσπονδίας Θηροφυλάκων.
Ευχές για υγεία και επιτυχημένο κυνήγι απηύθυνε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Χρήστος Ρουσιαμάνης στους παριστάμενους και τόνισε πως ο φορέας είναι πρώτος στην περιφέρεια Θεσσαλίας, επισημαίνοντας παράλληλα πως οι κυνηγοί αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες και εχθρικότητα.
Όμως, σημείωσε ο κ. Ρουσιαμάνης, οι κυνηγοί εμπλουτίζουν την άγρια πανίδα, πραγματοποιούν θηροφύλαξη και προσφέρουν κοινωνικό έργο, συνεργαζόμενοι με φορείς όπως η ΕΜΑΚ, η ΕΛΑΣ, Η Ομάδα Διάσωσης, Απόστρατους Αξιωματικούς στην διάσωση ανθρώπων και στην προστασία του περιβάλλοντος.
Μιλώντας για τους στόχους, ο κ. Ρουσιαμάνης ανέφερε πως οι κυνηγοί στηρίζονται στις δυνάμεις τους οικονομικά και ζήτησε να διαχειρίζονται οι ίδιοι την ελεγχόμενη κυνηγετική περιοχή, ώστε να καταστεί τουριστικός πόλος έλξης.
Κλείνοντας ο Πρόεδρος δήλωσε "έχουμε προτάσεις και με στήριξη της πολιτείας θα αναζωογονήσουμε την ύπαιθρο. Οι κυνηγοί και οι αγρότες την κρατάνε ζωντανή ακόμη. Εμείς προστατεύουμε το περιβάλλον, με δεντροφυτεύσεις και άλλες πρωτοβουλίες". Το φλουρί αντιστοιχούσε σε μία άδεια κυνηγιού, αξίας 150 ευρώ.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.