Τέλος ο Αντωνίου από τον ΠΑΟ

Ο football manager του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου υπέβαλλε την παραίτηση στον Α' αντιπρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Γόντικα.

Παρότι αυτή δεν έγινε ο τέως πλέον football manager του “τριφυλλιού” επέμεινε στον να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Έτσι ακολουθεί για δεύτερη φορά τον Νικόλα Πατέρα, καθώς και το καλοκαίρι είχαν
αποχωρήσει και οι δύο από τον Παναθηναϊκό.

Το σκεπτικό του Γόντικα, ήταν πως δεν μπορεί να φύγει αυτή την στιγμή που οι μεταγραφές ξεκινούν σε λίγες μέρες. Του αντιπρότεινε, μάλιστα να κάνει υπομονή τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Όμως ο Αντωνίου δεν δέχτηκε, καθώς δεν είχε την απαιτούμενη υποστήριξη των μετόχων ώστε να συνεχίσει το έργο του στην “πράσινη” ΠΑΕ, σύμφωνα με τις πρώτες φημολογίες.

Μεταγραφικά σενάρια
Η πορτογαλική εφημερίδα “A' Bola” ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Σιμόν Βούκσεβιτς. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον ξέρει πολύ καλά, καθώς τον ήθελε και στην Πόρτο. Και ο τεχνικός διευθυντής των “πρασίνων”, Κάρλος Φρέιτας γνωρίζει καλύτερα απ' όλους των Βούκσεβιτς, καθώς εκείνος τον είχε πάει στην Σπόρτινγκ από Σατούρν το καλοκαίρι του 2007.

Ο  Βούκσεβιτς είχε έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όμως η μεταγραφή χάλασε στο οικονομικό.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με την “Zero Hora”, ενδιαφέρεται για τον αριστερό μπακ της Γκρέμιο Φάμπιο Σάντος. Όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, μετά το ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον Φάμπιο Σάντος, υπάρχει η πληροφόρηση πως ο Παναθηναϊκός “καλοβλέπει” τον αριστερό μπακ της Γκρέμιο. Στην προσπάθεια, μάλιστα του Παναθηναϊκού να τον αποκτήσει θα τεθεί και θέμα επαναπατρισμού του Ζιλμπέρτο Σίλβα
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.