Σκότωσε 33χρονη μπροστά στο παιδί της

 Άγνωστος πυροβόλησε εξ επαφής και σκότωσε 33χρονη μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Αιγέως 63 στην Καλλιθέα. Στο τραγικό περιστατικό ήταν παρούσα η τετράχρονη κόρη του θύματος, ενώ
στο σπίτι βρισκόταν και το δεύτερο παιδί του θύματος, ένα βρέφος περίπου ενός έτους. Λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι ο δράστης χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος, που βρίσκεται στον 3o όροφο πολυκατοικίας. Μόλις η γυναίκα άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός της, την πυροβόλησε στο πρόσωπο.
Ο δράστης, που έφερε μαζί του πυροβόλο όπλο, διέφυγε αμέσως μετά.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησαν ήδη να παίρνουν καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την άτυχη γυναίκα, προσπαθώντας να ανακαλύψουν την ταυτότητα του δράστη.

Το γεγονός πως ο άνθρωπος που τη σκότωσε ανέβηκε έως τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας δείχνει πως είτε βρήκε την πόρτα εισόδου ανοικτή είτε χτύπησε το κουδούνι, και επειδή η γυναίκα τον γνώριζε, του άνοιξε.

Έτσι οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο δράστης και θύμα να γνωρίζονταν. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα του εγκλήματος έχοντας αποκλείσει ωστόσο εκείνο της ληστείας.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.