Νέα ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής στην Ασκληπιού

Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΓΓΑΡΑ
Στο στόχαστρο των ληστών βρέθηκε για μια ακόμη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Τρίκαλα.
Το συμβάν σημειώθηκε στις 14:21 χθες το μεσημέρι με τους δυο ληστές να φεύγουν από το κατάστημα αποκομίζοντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, σύμφωνα με εκτιμήσεις 30.000 έως 40.000 ευρώ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, δυο άνδρες ηλικίας περίπου 29 έως 30 χρόνων, αφού έσπασαν με βαριοπούλα πλαϊνή πόρτα που βρίσκεται επί της οδού Κορωνίδος εισήλθαν στο κατάστημα που τη συγκεκριμένη στιγμή ήταν κλειστό για τους πελάτες. Στο κατάστημα βρισκόταν μονό οι υπάλληλοι που διευθετούσαν διάφορα θέματα και εργασίες της ημέρας.
Οι ληστές, σύμφωνα με πληροφορίες, φορώντας ο ένας κράνος κι ο έτερος μάσκα με την είσοδό τους στο κατάστημα από τη σπασμένη τζαμαρία, υπό την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και κατευθύνθηκαν προς το αυτόματο μηχάνημα ανάληψης, καταφέρνοντας να αφαιρέσουν ένα σεβαστό ποσό.
Με γρήγορες κινήσεις οι δράστες απομακρύνθηκαν από το κατάστημα και επιβιβάστηκαν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού που είχαν σταθμεύσει έξω από το κατάστημα και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν αφαιρέσει από το γειτονικό νομό της Λάρισας και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη
Άμεσα στο τόπο του συμβάντος επί των οδών Ασκληπιού και Κορωνίδος που βρίσκεται το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας ειδοποιηθήκαν και έσπευσαν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δυο δραστών.
Μέχρι και χθες αργά το βράδυ δεν υπήρξε θετικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αστυνομική Διεύθυνση προσήχθησαν διάφορα άτομα, αλλά δεν προέκυψε κάτι ενοχοποιητικό εις βάρος τους.
Την ίδια ώρα συνάδελφοί τους εξέταζαν προσεκτικά όλες τις κινήσεις των δραστών για να συγκεντρώσουν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση.
Από την εξέταση των στοιχείων αστυνομικές πηγές ανέφεραν χθες ότι η νέα υπόθεση δεν διέφερε κατά πολύ από την πρόσφατη αποτυχημένη απόπειρα ληστείας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο υποκατάστημα της ALPHA BANK στην Καλαμπάκα. Οι δράστες φαίνεται πως και στην χθεσινή ληστεία έδρασαν με πανομοιότυπο τρόπο, με τη μόνη διαφορά, ότι κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό.
Όλα αυτά τα στοιχεία εξετάζονται από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων που συνεχίζει τις έρευνες.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.