Στις κάλπες προσήλθαν οι Δημοτικοί Υπάλληλοι του νομού Νομού Τρικάλων










Σε ικανοποιητικά επίπεδα κυμάνθηκε η συμμετοχή των μελών του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων στη χθεσινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και
 αντιπροσώπων για το συνδικαλιστικό τους όργανο ΠΟΕ – ΟΤΑ, όπως και για την ΑΔΕΔΥ.
Οι κάλπες που είχαν στηθεί στα γραφεία του συλλόγου επί της οδού Βύρωνος 11 στον 1ο όροφο από τις 8:30 το πρωί έκλεισαν τελικά στις 18:30 το απόγευμα και αμέσως μετά ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.
Οι συνδυασμοί
Αξίζει εδώ να επισημανθεί πως στις χθεσινές εκλογές συμμετείχαν 3 συνδυασμοί: «Νέα Κίνηση Δημοτικών Υπαλλήλων», «Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων» και «Ο.Τ.Α. Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία». Τα 890 εγγεγραμμένα και οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου που είχαν δικαίωμα ψήφου μπορούσαν να βάλουν μέχρι 7 σταυρούς προτίμησης για το νέο Διοικητικό τους Συμβούλιο, μέχρι 3 σταυρούς προτίμησης για την Εξελεγκτική Επιτροπή και μέχρι 3 σταυρούς προτίμησης για την Πειθαρχική Επιτροπή.
Πάντως μέχρι  αργά το βράδυ δεν είχαν εκδοθεί ακόμη τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.