Καθολική η συμμετοχή στην απεργία των οδηγών ΤΑΧΙ των Τρικάλων

Άδειες από αυτοκίνητα έμειναν οι Τρικαλινές «πιάτσες» εξαιτίας της νέας κινητοποίησης
Για την Αθήνα αναχωρούν σήμερα οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ των Τρικάλων για να συμμετέχουν στην πορεία προς τη Βουλή
Χειρόφρενο τράβηξαν από
 χθες το πρωί οι οδηγοί ΤΑΞΙ των Τρικάλων, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που διοργάνωσε η πανελληνία ομοσπονδία.
Οι αυτοκινητιστές με την 48ωρη απεργία διαμαρτύρονται στην πλήρη απελευθέρωση του κλάδου.
Τη χθεσινή ημέρα οι «πιάτσες» των ΤΑΞΙ στην πόλη των Τρικάλων έμειναν άδειες από αυτοκίνητα ενώ στους δρόμους κυκλοφορούσαν κάποια αυτοκίνητα τα οποία εξυπηρετούσαν έκτακτες ανάγκες κατά κύριο λόγο ασθενών.
Χθες εξάλλου Τρικαλινή αντιπροσωπεία επισκέφτηκε πολιτικά γραφεία κυβερνητικών βουλευτών του νομού, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για τις αλλαγές και ζητώντας την παρέμβαση τους στην Βουλή. Για σήμερα αντιπροσωπεία αυτοκινητιστών των Τρικάλων θα συμμετέχει στην κινητοποίηση που προγραμματίζεται στην Αθήνα.
Όπως σημείωσε και ο πρόεδρος των ΤΑΞΙ κ. Γιώργος Τσίγκας θα ναυλωθεί λεωφορείο που θα μεταφέρει τους τοπικούς αυτοκινητιστές στην Αθήνα, για να παραβρεθούν στην πορεία, που έχει αποφασιστεί από την Ομοσπονδία, προς τη Βουλή.
Απόλυτα ικανοποιημένος από την συμμετοχή στην κινητοποίηση δήλωσε χθες μιλώντας στην «ΕΡΕΥΝΑ» ο πρόεδρος του τοπικού Σωματείου κ. Γιώργος Τσίγκας.
Ο πρόεδρος μίλησε για την απόφαση της απελευθέρωσης του επαγγέλματος, η οποία σημείωσε ότι θα αποτελέσει το μεγαλύτερο πλήγμα στο κλάδο.
«Ο κλάδος του ΤΑΞΙ έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα, λόγω της περιορισμένης ζήτησης που παρατηρείται τον τελευταίο χρόνο. Μέσα στις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι αυτοκινητιστές εξαιτίας της κρίσης, της μείωσης της δουλειάς, έρχεται το ζήτημα της απελευθέρωσης που θα εξοντώσει το επάγγελμα», σημείωσε ο πρόεδρος.
Συνδικαλιστικοί παράγοντες της Ομοσπονδίας κάνουν λόγο για συνέχιση των κινητοποιήσεων το αμέσως επόμενο διάστημα.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.