Δυο νεκροί σε τροχαία δυστυχήματα

Δυο τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο νομό Τρικάλων.
Απολογισμός ο θανάσιμος τραυματισμός δυο ατόμων, ένας εξ’ αυτών πεζός κι ένας οδηγός.
Σύμφωνα με τον εβδομαδιαίο απολογισμό του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων το διάστημα από
27 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου άνδρες της Τροχαίας Τρικάλων βρέθηκαν σε διάφορα σημεία του νομού προκειμένου να ελέγξουν την κίνηση των οχημάτων, βεβαιώνοντας αρκετές παραβάσεις.
Ειδικότερα το προαναφερόμενο διάστημα 9 συνεργεία της Τροχαίας πραγματοποίησαν 295 ελέγχους σε αυτοκίνητα όπου διαπιστώθηκαν 8 παραβάσεις για μέθη, 3 εκ των οποίων ακολούθησαν την αυτόφωρο διαδικασία.
Επιπλέον 4 συνεργεία βεβαιώσαν 29 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα.
Παράλληλα συνεργεία της Τροχαίας ήλεγξαν 84 μοτοποδήλατα με αποτέλεσμα να διαπιστωθούν 15 παραβάσεις, εκ των οποίων η 1 αφορούσε στέρηση άδειας οδήγησης, 1 μη χρήση προστατευτικού κράνους και 3 ανασφάλιστο όχημα.
Την περασμένη εβδομάδα βεβαιώθηκαν παράλληλα 5 παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφάλειας και 7 παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.
Τέλος οι υπεύθυνοι του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων απευθύνουν έκκληση στους οδηγούς να φορούν την ζώνη ασφάλειας, να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, να μην οδηγούν ποτέ υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς οι συνέπειες μπορεί να αποβούν ολέθριες, τόσο για τις ζωές τους, όσο και τις ζωές των υπολοίπων πολιτών.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.