Νέα συγκέντρωση από τους αγανακτισμένους Τρικαλινούς








Μπορεί η πρώτη απόπειρα να έγινε με δειλά βήματα, ωστόσο η χθεσινή πέτυχε σε μεγαλύτερο βαθμό μιας και αρκετοί ήταν οι αγανακτισμένοι που συγκεντρώθηκαν
 χθες βράδυ στην κεντρική πλατεία της πόλης των Τρικάλων διαμαρτυρόμενοι με τον τρόπο αυτό για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.
Το κίνημα όπως ονομάζεται της «15ης Μαΐου» που ξεκίνησε από την Ισπανία και έφτασε στην Ελλάδα, συνεχίζει να ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη, καθώς και την Κυριακή οργανώνονται -μέσω Facebook- συγκεντρώσεις σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Στο Facebook, και στις σελίδα των «Αγανακτισμένων», συνεχής είναι η ροή δημοσιεύσεων από νέους και νέες που δηλώνουν το «παρών» στις κινητοποιήσεις.
Ήδη λίγα λεπτά πριν τις 9 χθες βράδυ στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης είχαν δηλώσει ότι θα δώσουν το παρόν στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων 1.865 άνθρωποι.
Ανάλογα μηνύματα νέων, που εκφράζουν την αγωνία τους και ζητούν ένα καλύτερο μέλλον, μπορεί να δει κανείς και σε άλλες σελίδες. Πάντως οι δημιουργοί Έλληνες και Ισπανοί, καλούν όλους τους Ευρωπαίους σε μαζικές κινητοποιήσεις την Κυριακή, 29 Μαΐου, στις κεντρικές πλατείες των χωρών τους.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.