Σε γιορτινούς ρυθμούς κινούνται τη τελευταία εβδομάδα τα κρεοπωλεία της πόλης των Τρικάλων.
Οι Τρικαλινοί κρεοπώλες βρίσκονται επί ποδός για να εξυπηρετήσουν το καταναλωτικό κοινό που σπεύδει από τις αρχές της εβδομάδας στα τοπικά καταστήματα για την παραγγελία κρεάτων.
Δεν παραλείπουν να
κάνουν λόγο για την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα τοπικά κρεοπωλεία, τονίζοντας ότι ο κόσμος τιμά τα καταστήματά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, λόγω της ποιότητας των προϊόντων μιας και τα κρέατα που διατίθενται στους καταναλωτές έρχονται κατευθείαν από τον παραγωγό.
Η αγορά κρέατος, όπως αναφέρει και ο πρόεδρος του σωματείου κρεοπωλών κ. Θεόδωρος Ευθυμίου, είναι από τους λίγους κλάδους που δεν φαίνεται να λυγίζει η κρίση.
Αυτό συμβαίνει, αφενός γιατί το κρέας αποτελεί πλέον βασικό αγαθό στο τραπέζι των Τρικαλινών και αφετέρου γιατί για αρκετό καιρό οι τιμές κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα.
Από τις αρχές της εβδομάδας αρκετοί ήταν οι καταναλωτές που επισκέφτηκαν τα καταστήματα προκειμένου να παραγγείλουν ή να κάνουν μια πρόχειρη έρευνα αγοράς γύρω από τις τιμές στο αρνί και το κατσίκι που τη φετινή χρονιά θα κινηθεί μεταξύ των 9 και 10 ευρώ το κιλό ανάλογα και με την ποιότητα.
Συνήθως οι Τρικαλινοί προνοούν και παραγγέλνουν στο κρεοπωλείο αρκετά νωρίτερα το κρέας και την ποσότητα που θέλουν για τις γιορτινές μέρες. Αν και δεν υπάρχει πρόβλημα στη διάθεση προϊόντων, όπως τονίζει και ο πρόεδρος, καλό θα είναι σε ότι αφορά ολόκληρα σφάγια να ακολουθείται αυτή η τακτική.
Μέχρι και χθες η κίνηση στα τοπικά κρεοπωλεία ήταν ικανοποιητική. Από αύριο, όπως δηλώνουν οι κρεοπώλες θα υπάρξει αύξηση της αγοραστικής κίνησης, η οποία θα κορυφωθεί το αργότερο έως και το Μεγάλο Σάββατο
Οι Τρικαλινοί κρεοπώλες βρίσκονται επί ποδός για να εξυπηρετήσουν το καταναλωτικό κοινό που σπεύδει από τις αρχές της εβδομάδας στα τοπικά καταστήματα για την παραγγελία κρεάτων.
Δεν παραλείπουν να
κάνουν λόγο για την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα τοπικά κρεοπωλεία, τονίζοντας ότι ο κόσμος τιμά τα καταστήματά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, λόγω της ποιότητας των προϊόντων μιας και τα κρέατα που διατίθενται στους καταναλωτές έρχονται κατευθείαν από τον παραγωγό.
Η αγορά κρέατος, όπως αναφέρει και ο πρόεδρος του σωματείου κρεοπωλών κ. Θεόδωρος Ευθυμίου, είναι από τους λίγους κλάδους που δεν φαίνεται να λυγίζει η κρίση.
Αυτό συμβαίνει, αφενός γιατί το κρέας αποτελεί πλέον βασικό αγαθό στο τραπέζι των Τρικαλινών και αφετέρου γιατί για αρκετό καιρό οι τιμές κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα.
Από τις αρχές της εβδομάδας αρκετοί ήταν οι καταναλωτές που επισκέφτηκαν τα καταστήματα προκειμένου να παραγγείλουν ή να κάνουν μια πρόχειρη έρευνα αγοράς γύρω από τις τιμές στο αρνί και το κατσίκι που τη φετινή χρονιά θα κινηθεί μεταξύ των 9 και 10 ευρώ το κιλό ανάλογα και με την ποιότητα.
Συνήθως οι Τρικαλινοί προνοούν και παραγγέλνουν στο κρεοπωλείο αρκετά νωρίτερα το κρέας και την ποσότητα που θέλουν για τις γιορτινές μέρες. Αν και δεν υπάρχει πρόβλημα στη διάθεση προϊόντων, όπως τονίζει και ο πρόεδρος, καλό θα είναι σε ότι αφορά ολόκληρα σφάγια να ακολουθείται αυτή η τακτική.
Μέχρι και χθες η κίνηση στα τοπικά κρεοπωλεία ήταν ικανοποιητική. Από αύριο, όπως δηλώνουν οι κρεοπώλες θα υπάρξει αύξηση της αγοραστικής κίνησης, η οποία θα κορυφωθεί το αργότερο έως και το Μεγάλο Σάββατο