Απέκλεισαν την είσοδο του δημαρχείου

Οι πρώην συμβασιούχοι του δήμου Τρικκαίων δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή της συνεδρίασης για την συζήτηση του προϋπολογισμού, ζητώντας τη διεξαγωγή των δεδουλευμένων
 Εντός του δημαρχείου από νωρίς το απόγευμα βρισκόταν ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας, που αποχώρησε λίγο αργότερα εν μέσω συνθημάτων
Εκρηκτική η ατμόσφαιρα το χθεσινό απόγευμα, αλλά και νωρίς το βράδυ έξω από το δημαρχείο Τρικκαίων κατά τον αποκλεισμό του δημοτικού καταστήματος από πρώην συμβασιούχους του δήμου.
Ήταν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, όπου σε λίγα λεπτά θα ξεκινούσε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την συζήτηση του προϋπολογισμού και του προγράμματος των τεχνικών έργων για την τρέχουσα χρονιά.
Με μια κίνηση ματ που είχε αποφασιστεί από προχθές βράδυ, αλλά δεν είχε γνωστοποιηθεί οι πρώην συμβασιούχοι συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο αποκλείοντας την είσοδο και μη επιτρέποντας τους δημοτικούς συμβούλους να εισέλθουν εντός της αίθουσας συνεδριάσεων.
Μέσω αυτού του τρόπου διαμαρτυρίας οι πρώην συμβασιούχοι ζητούν τα οφειλόμενα των προηγούμενων χρόνων.
Εντός του δημαρχείου από νωρίς το απόγευμα βρισκόταν ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας, ενώ λίγο πριν τις 7 άρχισαν να εμφανίζονται δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, που βρέθηκαν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
Από την πλευρά τους οι συμβασιούχοι φώναζαν συνθήματα κατά του δημάρχου Τρικκαίων κ. Χρηστού Λάππα, του αντιδημάρχου κ. Θεόδωρου Σπανού, κατά του δήμου. Οι τόνοι ανέβηκαν προς στιγμή κατά το διάλογο που αναπτύχτηκε αρχικά με την αντιδήμαρχο κα. Βάσω Κάκλα και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Θανάση Βαβύλη.
Με συνθήματα από τους συγκεντρωμένους αποχώρησε λίγο πριν τις 8 το βράδυ από το δημαρχείο ο δήμαρχος Τρικκαίων.
Στην συγκέντρωση να σημειωθεί ότι βρισκόταν και μόνιμοι υπάλληλοι μεταξύ αυτών και μέλη της διοίκησης του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων που εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στους αγώνες των συναδέλφων τους.
Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αναβλήθηκε χωρίς να έχει αποφασιστεί πότε θα οριστεί.
Ωστόσο οι πρώην συμβασιούχοι υποστήριξαν ότι αν τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα θα ανανεώσουν το ραντεβού τους, όταν και όποτε οριστεί η συνεδρίαση για τη συζήτηση του προϋπολογισμού.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.