«Καλά θα κάνει ο Υπουργός να πληρώσει στην ώρα του»






Σταματούν από αύριο Παρασκευή την χορήγηση επί πιστώσει φαρμάκων στους ασφαλισμένους της ΔΕΗ οι Τρικαλινοί φαρμακοποιοί, ενώ έχουν δώσει διορία μέχρι και τις 15 Απριλίου σε ΤΣΜΕΔΕ, ΤΣΑΥ και ΟΠΑΔ για να τους δοθούν τα οφειλούμενα ποσά.

Αυτό έκανε γνωστό, μιλώντας στον "Π.Λ." ο πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακοποιών Τρικάλων, κ. Νίκος Μάνος, λέγοντας ότι έληξε η διορία που είχαν δώσει στο συγκεκριμένο ταμείο για την καταβολή των οφειλών του. Παράλληλα, τόνισε ότι «εάν δεν πληρωθούν από το ΤΣΜΕΔΕ, το ΤΣΑΥ και τον ΟΠΑΔ έως τις 15 Απριλίου, τότε θα σταματήσουμε και σε αυτά τα Ταμεία να χορηγούμε φάρμακα.
Ωστόσο, ο κ. Μάνος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την δήλωση του Υπουργού Υγείας, κ. Ανδρέα Λοβέρδου περί "εκβιαστών", υπογραμμίζοντας με έμφαση «καλά θα κάνει ο Υπουργός να πληρώσει στην ώρα του και να μην βρίζει τους φαρμακοποιούς που ασκούν κοινωνική πολιτική και δανείζονται τόσο καιρό, ενώ περιμένουν να δουν πράξεις και όχι λόγια. Οι ασφαλισμένοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχουμε δίκιο και ας πάνε στο Υπουργείο να ζητήσουν εξηγήσεις από τον Υπουργό γιατί παρακρατεί τα χρήματά τους και δεν τα αποδίδει».
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.