Παναθηναϊκός με στόχο τη νίκη

Να τον πιάσει από τον λαιμό

Στόχος να έρθει πιο κοντά στον Ολυμπιακό

Mε φουλ επιθετικό σχήμα και πίεση από το πρώτο λεπτό αναμένεται να υποδεχθεί τον Εργοτέλη ο Παναθηναϊκός σήμερα στο ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στο -4 από τον Ολυμπιακό, έστω και προσωρινά. Ζητάει εγγυήσεις η διοικούσα επιτροπή από τους μετόχους.

Το γεγονός ότι ο Εργοτέλης βρίσκεται στην όγδοη θέση μόνο τυχαίο δεν είναι για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και για τον λόγο αυτόν ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ζήτησε από τους παίκτες του να πιέσουν από την αρχή τον αντίπαλό τους και να βγουν στην επίθεση από το πρώτο λεπτό, ώστε να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ και να μπορέσουν στη συνέχεια να επιβάλλουν το παιχνίδι τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, αν και δεν «έδειξε» ενδεκάδα, έχει ένα δίλημμα, όσον αφορά τη μία θέση στα χαφ, την οποία διεκδικούν Νίνης και Καραγκούνης. Ο πρώτος έχει κάνει μόλις τρεις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα και είναι πολύ πιθανό να προφυλαχθεί ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο ΟΠΑΠ, την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να παραταχθούν στο 4-3-3 του Φερέιρα είναι ο Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα-Μπουμσόνγκ-Καντέ-Ιωαννίδης στην άμυνα, Ζιλμπέρτο-Κατσουράνης-Νίνης ή Καραγκούνης στα χαφ και Γκοβού-Χριστοδουλόπουλος-Σισέ στην επίθεση.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς κόντρα στους Κρητικούς, αλλά θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει, λόγω κάποιων ενοχλήσεων στο μηρό και αφού είναι πιο σημαντική η συμμετοχή του κόντρα στην «Ένωση».

Ξεκαθάρισμα θέσεων
Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τον άλλο μήνα θα είναι κομβικής σημασίας για τον Παναθηναϊκό, όχι λόγω του αποτελέσματος, αλλά διότι μετά από αυτό έχει ζητήσει η διοικούσα επιτροπή της ομάδας να αποφασίσει ο κάθε μέτοχος για το τι προτίθεται να κάνει.

Ο επικεφαλής Δημήτρης Γόντικας έχει ζητήσει να μάθει πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να βάλει ο καθένας, ώστε να μπορέσει να προγραμματίσει το πλάνο της ομάδας για το καλοκαίρι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το ενδεχόμενο να μην μπουν χρήματα είναι πιθανό, αλλά ακόμα κι έτσι θα πρέπει να υπάρχει ένας σχεδιασμός, πάνω στον οποίο θα κινηθούν οι «πράσινοι». Εφόσον υπάρξει ομοφωνία, μπορεί να γίνει και κάποια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με τους μετόχους να έχουν δηλώσει κατά το παρελθόν ότι ακόμα κι αν δεν εμπλέκονται στα διοικητικά, θα συμμετάσχουν στις οιεσδήποτε αυξήσεις.

Καθόλου απίθανο δεν θα πρέπει βέβαια να θεωρείται και το γεγονός να μπει κάποιος μπροστά και να αναλάβει εξ ολοκλήρου την τύχη του συλλόγου.

Από Δευτέρα του Βύντρα
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να συναντηθούν εκ νέου Βύντρα και διοίκηση για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους, αφού το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού εκπνέει το καλοκαίρι και ήδη μπορεί να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα καλό και από τις δύο πλευρές, ενώ υπάρχει και καλή διάθεση για να τα βρουν.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.