Ο Λάππας με το μπλοκάκι στο χέρι

 Ο Λάππας με το μπλοκάκι στο χέριΜε τους ταμίες των Καποδιστριακών δήμων που έρχονται στο νεοσύστατο δήμο Τρικκαίων, από τις αρχές του έτους, συναντήθηκε σήμερα η νέα δημοτική αρχή.

Ο νέος δήμαρχος Χρήστος Λάππας και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Στουρνάρας είχαν μια διεξοδική ενημέρωση από τις ταμειακές υπηρεσίες των δήμων για το τι παραλαμβάνουν από την 1η του μηνός αν και πιο σαφή εικόνα θα αποκτήσουν στο τέλος του έτους. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γ. Στουρνάρα μέχρι τότε οι ορκωτοί λογιστές θα παραδώσουν το σχετικό πόρισμα το οποίο θα δοθεί και στη δημοσιότητα για να γνωρίζουν οι δημότες της πόλης την πραγματική οικονομική κατάσταση της δημοτικής αρχής. Στο μεταξύ συνεχίζονται από το οικονομικό επιτελείο του Χρ. Λάππα οι επισκέψεις στις δημοτικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες για την καταγραφή των …ανοιγμάτων. Στη ΔΕΚΟΜΕΤ η καταγραφεί ολοκληρώθηκε και έδειξε τεράστιες οφειλές σε εργαζομένους και ασφαλιστικά ταμεία…
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.