Ο νέος "όροφος" στη γαλάζια πολυκατοικία

Η Ορθοδοξία γιορτάζει σήμερα τα Εισόδια της Θεοτόκου και η Ντ. Μπακογιάννη την επίτευξη ενός στόχου που είχε θέσει εξ' αρχής ψηφίζοντας υπέρ του Μνημονίου στη Βουλή. Το νέο κόμμα της πρώην υπουργού, η 'Δημοκρατική Συμμαχία' όπως ενδέχεται να είναι το όνομά του, "γεννιέται" σε λίγες ώρες από τώρα (11:00) στο θέατρο Μπάντμιντον.

Με στόχο να καλύψει το κενό ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλά και επενδύσει ενεργά στην κουλτούρα των συμμαχικών κυβερνήσεων η κ. Μπακογιάννη θα παρουσιάσει την ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος μπροστά σε χιλιάδες, όπως θέλουν να πιστεύουν οι συνεργάτες της, πολιτικούς φίλους που ήρθαν στην Αθήνα από κάθε γωνιά της Ελλάδας καθώς η κινητοποίηση που έγινε τις προηγούμενες ημέρες θύμισε στο επιτελείο της "ημέρες εσωκομματικών εκλογών".

Η κ. Μπακογιάννη γνωρίζει ότι έρχεται από το παρελθόν και συμβολίζει ένα μεγάλο κομμάτι του πολιτικού συστήματος που σήμερα έρχεται να αμφισβητήσει. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο επέλεξε στη σημερινή εκδήλωση να δοθεί "σκηνοθετική" έμφαση σε νέα πρόσωπα πολλά από τα οποία θα ασχοληθούν ενεργά με την πολιτική για πρώτη φορά.

Τη διακήρυξη ωστόσο θα υπογράψουν και πρώην "γαλάζια" στελέχη όπως οι Χρ. Μαρκογιαννάκης, Κ. Κιλτίδης και Θ. Σκυλακάκης ενώ παρόντες αναμένεται ότι θα είναι τόσο ο Αν. Ανδριανόπουλος όσο και ο πρώην υφυπουργός του Κ. Καραμανλή και κουμπάρος του Γ. Σουφλιά, Κ. Γ. Παπαγεωργίου.

Η Ντ. Μπακογιάννη θα έχει δίπλα της τα παιδιά της, όχι όμως τον Κωνσταντίνο και τη Μαρίκα Μητσοτάκη ούτε και τον αδελφό της, Κυριάκο ο οποίος μέχρι στιγμής έχει μείνει μακριά από όλο το εγχείρημα ξεκαθαρίζοντας ότι ανήκει στη ΝΔ.

Στην ομιλία της η κ. Μπακογιάννη αναμένεται ότι θα επιμείνει στην ανάγκη για "καθαρές κουβέντες" με τους πολίτες, θα αμφισβητήσει τη εσωκομματική λειτουργία όλων των κομμάτων ενώ θα επιμείνει στην ανάγκη συνεργασιών πάνω σε προγραμματικές θέσεις. Το "όχι στον λαϊκισμό" θα είναι επίσης ένα από τα πλέον αγαπημένο σλόγκαν του νέου κόμματος.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.