**ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΑΤΖΑΣ** ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ! - ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ SITE ΣΤΟ - entyyy@yahoo.gr

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΡ. ΛΑΠΠΑΣ: «Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ»


 Κλείσιμο των δημαρχείων στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου.
Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψε την οικονομική κατάσταση του δήμου Τρικκαίων ο δήμαρχος Χρ. Λάππας στην αποψινή ευρεία ενημερωτική σύσκεψη. Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε πρόσφατα να ενημερώσει τους βουλευτές και τους εκπροσώπους φορέων του νομού μας για το διήμερο κλείσιμο των δημαρχείων στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου.
 
Οι συνεχιζόμενες περικοπές πόρων στο χώρο της αυτοδιοίκησης έχει επιδεινώσει την ήδη άσχημη κατάσταση με τους ΟΤΑ να έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος «ο κόμπος έφτασε στο χτένι για την Τ.Α. η οποία καλείται να δοκιμάσει τις δυνάμεις της αν θα σπάσει εις βάρος της ή θα καταφέρει να αντιπαλέψει την κατάσταση».
Μιλώντας με αριθμούς τόνισε ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν σε καμία περίπτωση και «αν συνεχιστεί η κατάσταση γρήγορα θα κληθούμε να παραδώσουμε τα κλειδιά σε άλλους».
Συμπλήρωσε μάλιστα ότι αν η κυβέρνηση επιμείνει στην τακτική της θα πάμε σε επ' αόριστον κλείσιμο των δημαρχείων και ομαδικές παραιτήσεις δημάρχων.
Καταθέτοντας μάλιστα τις προτάσεις του για το τι θα μπορούσε να συμβεί, απευθυνόμενος κυρίως στους βουλευτές, σημείωσε ότι «θα μπορούσε να υπάρξει επιμήκυνση των δανείων και για τις δημοτικές επιχειρήσεις, μείωση του επιτοκίου και περίοδο χάριτος».
Το παρών έδωσαν οι βουλευτές Μιχ. Ταμήλος και Παν. Δριτσέλη, οι άλλοι τρεις δήμαρχοι Καλαμπάκας Δημ. Σακελλαρίου, Πύλης Κ. Κουφογάζος και Φαρκαδόνας Κ. Οικονόμου όπως επίσης και εκπρόσωποι φορέων της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: