Σε δύσκολη θέση ο Παναθηναϊκός

Μεταγραφές: «Mission Impossible»Σχεδόν αδύνατη χαρακτήρισε την οποιαδήποτε απόκτηση παίκτη στην παρούσα μεταγραφική περίοδο, η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού, αφού το αδιέξοδο με τις παραχωρήσεις παικτών αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για ενίσχυση του ρόστερ. Να
 αρχίσει να ανεβαίνει τον Γολγοθά με νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός σήμερα κόντρα στον Πανιώνιο (19:30, Novasports1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6).

Η παρουσία των Γόντικα, Πολέμη και Νίκα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού το Σάββατο, δεν ενθάρρυνε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφές της ομάδας. Τα οικονομικά των «πρασίνων» δεν επιτρέπουν άνεση κινήσεων και όσο δεν προκύπτουν πωλήσεις ή δανεισμοί παικτών, δεν θα υπάρχουν αντίστοιχα και αποκτήσεις.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα παραμένει, όπως όλα δείχνουν, στο «τριφύλλι», κάτι που συμβαίνει και με τον Ντάνιελ Φερνάντες, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια εξέλιξη στο ενδιαφέρον που υπήρχε από την Ντιναμό Μόσχας για τον Σιμάο, παρά το γεγονός ότι οι Ρώσοι θεωρούν ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησή του. Η περίπτωση με τον Σεϊταρίδη είναι διαφορετική, αφού οι φήμες που θέλουν τη Σάντερλαντ να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, αναφέρουν πως θα υπάρξει κίνηση μόνο εφόσον ο παίκτης μείνει ελεύθερος, με το οποίο δεν συμφωνούν οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει και το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι, με τον παίκτη να έχει το δικαίωμα να υπογράψει από τώρα σε όποια ομάδα επιθυμεί, βάσει του νόμου Μποσμάν. Ο Έλληνας αμυντικός έχει ετήσιες αποδοχές 490.000 ευρώ και οι απαιτήσεις του για να ανανεώσει είναι 800.000 ευρώ περίπου. Με τα νέα δεδομένα στον Παναθηναϊκό, την εποχή που διανύουμε και την αλλαγή της φορολογίας, ούτε καν είναι διατεθειμένη να συζητήσει η διοίκηση του συλλόγου. Το τι είναι σε θέση να προσφέρει δεν είναι ξεκάθαρο. Πιθανότατα θα του δώσει τα ίδια χρήματα ή έστω μία πολύ μικρή αύξηση με μπόνους. Οι διαπραγματεύσεις δεν θα είναι εύκολες όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ακόμα κι αν το φινάλε είναι αίσιο.
Μοιραστείτε στο Google Plus

About PAPARATZANEWS

Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ και σε όλο το δήμο Τρικάλων · νέα, ειδήσεις και εκδηλώσεις ζωντανά έγκυρα.